Glemt detaljer?

OPRET KONTO

www.grandts.com

WWW.GRANDTS.COM

www.grandts.com er mit hoved domæne

Besøg grandts.com

The amazing grandts.com site.. reloaded!

Besøg grandts.com

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

Endelig  er jeg kommet i gang med at sætte en ny dagsorden for meget mere skriblerier omkring emner som Design, Tech, art, samfund, ledelse og så meget andet .Self claimed Grafisk Designer John Grandt. Jeg vil byde dig Velkommen til mit domæne. Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på eksperimentale design oplæg, HTML5 og Adobe After Effects Video eksperimenter. Venligst giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig. Siden udgør en stor del af mit Portfolio i samme ombæring. © 2008 – 2019 Grandts.Media & John Grandt, All rights reserved.

Siderne er ligeledes indgangen til at det meste af mit arbejde med blandt andet foto siden, version (2.0 –  2018 – 2019) .  Projekter som projekter.grandts.com – som i øvrigt vil omhandle reviews fremover. Det vil i bedste fald være alle mine tidligere WordPress sider og i værste fald tager jeg nok også experimentelle projekter med, kig dig omkring på mit domæne her er masser af innovative tips og tricks du kan se. Hent inspiration og giv endelig feedback, uanset om det er negativt, eller positivt.

 • WWW.GRANDTS.COM

  Design i WP, HTML5, Adobe After Effects.
 • WORDPRESS CMS

  Et mix af diverse design teknologier, videoer og meget mere.

TEKNOLOGIER ANVENDT

 • WORDPRESS
 • PHP
 • CSS3
 • JQUERY
 • PHOTOSHOP
 • HTML5

signature

signature

TOP