Glemt detaljer?

OPRET KONTO

www-job2you-dk-new

TILBAGE TIL HJEM JOB2YOU.DK

RESUME & WORKS

history

HISTORISK SET

JOB2YOU HISTORISK

PREV
NEXT

ABOUT JOB2YOU.DK

QUICK F.A.Q. GUIDE

job2you.dk har her i denne nye version 15.0 2020 - anvendt Kallyas Theme som udganspunkt for både sider, Portfolio Work, og Blog. Themet giver dig ekstremt mange muligheder for at lave, opbygge dit site som du ønsker det baseret på Wordpress CMS

job2you.dk er det ældste domæne jeg har, og stammer helt tilbage fra 2005 - så domænet har pænt mange år på bagen. Oprindeligt startet op som et jobsite med et Joomla! Template men det røg hurtigt ud til fordel for et site med og om det hedengangne Macromedia Flash, som nu er Adobe Flash™

Hvis du er kommet for at hente mit Resume & CV, med flere dokumenter. Så finder du dem på min download side ved at følge dette link Download Dokumenter.

Med mit site fra 2019 www.job4me.dk - burde Resume og CV jo være dækket ind, og det er sådan set rigtigt nok. Jeg beholder dog også mest job2you.dk af rent nostalgiske grunde, ikke fordi det er nødvendigt. Samtidig giver det mig frihed til også at eksperimentere med Portfolio og andre Design mæssige ting.
John Grandt 2020

OM

JOHN GRANDT

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave –  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7 + år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

 

PHOTO.GRANDTS.COM

Et Wordpress site der beskæftiger sig med foto, reviews,tips & Tricks til amatør fotografen. Og generelt det meste der vedrører foto, software programmer og meget andet.

DIGITAL.GRANDTS.COM

Self claimed Grafisk Designer John Grandt Velkommen til mit domæne. - digital.grandts.com er for en stor dels vedkommende baseret på eksperimentale design oplæg, HTML5 og Adobe After Effects Video eksperimenter.

WWW.JOHNGRANDT.DK

Selfaclaimed Webdesigner født i , Esbjerg, Danmark, Skandinavien med en passion for flot design og IT-teknologi . Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.
TOP